เมื่อวันที่ 15 กันยายน 2566

สำนักวิชาการจัดการได้จัดกิจกรรมเฉลิมฉลอง 15 ปี วิชาเอกการจัดการธุรกิจการบิน สำนักวิชาการจัดการ ณ ห้องประชุมคำมอกหลวง ตึก E - Park ซึ่งประกอบด้วยกิจกรรมหลัก 2 กิจกรรมได้แก่ กิจกรรมเสวนาในหัวข้อ การพัฒนาจังหวัดเชียงรายสู่การเป็นเมืองการบิน และกิจกรรมนำเสนอนิทรรศการประกวดแนวคิดแก้ไขปัญหาด้านธุรกิจท่องเที่ยวบริการและการบิน โดยวิทยากรร่วมเสวนา

1. คุณศรัณย เบ็ญจนิรัตน์ รองผู้อำนวยการสำนักงานการบินพลเรือนแห่งประเทศไทย
2. คุณวิสูตร บัวชุม ผู้อำนวยการ ททท.สำนักงานเชียงราย
3. คุณพลนัท พรพบภัทรภัค Cargo Consultant, Air Canada
4. คุณยงยุทธ ลุจินตานนท์ International Air Transport Association (IATA) Area Manager

School of Management organized an event to 15th Anniversary Aviation Business Management major. School of Management Studies at Kham Mok Luang Meeting Room, Building E - Park, which consists of 2 main activities: Discussion activities on the topic Development of Chiang Rai Province towards becoming an aviation city and activities presenting an exhibition, contesting ideas to solve problems in the tourism, service and aviation business.